Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στην Περιφ. Βορείου Αιγαίου σήμερα ο Επίτροπος Johannes Hahn (photos)
achilladelis
Στην Περιφ. Βορείου Αιγαίου σήμερα ο Επίτροπος Johannes Hahn (photos)
23.10.2014 | 16:08

Στην Περιφ. Βορείου Αιγαίου σήμερα ο Επίτροπος Johannes Hahn (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Επίτροπος κ. Johannes Hahn, αρμόδιος για την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Πολιτική βρίσκεται στη Λέσβο, στο πλαίσιο περιοδείας του στις 13 ελληνικές Περιφέρειες, με την οποία επιδιώκει να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου των Ευρωπαϊκών Ταμείων 2014-2020.

Νωρίς το πρωί ο κ. Hahn συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου μετέβη στον οικισμό Σίγρι και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, έργο που συγχρηματοδοτείται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Συνοχής.  

Ο Επίτροπος ενημερώθηκε για τις διαδικασίες προστασίας, συντήρησης και ανάδειξης του Απολιθωμένου Δάσους, το οποίο αποτελεί ένα διατηρητέο φυσικό μνημείο με παγκόσμια αναγνώριση. 

Στο πρόγραμμα του κ. Hahn περιλαμβάνεται επίσης επίσκεψη στο Κάστρο της Μυτιλήνης. Το απόγευμα θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα:

«Γαλάζια ανάπτυξη και στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης: νέες προκλήσεις για το Βόρειο Αιγαίο κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020». Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου του Επιτρόπου και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.   

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018