Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Αθανάσιος Δρούγος στον Fm100 | Η Λήμνος τίμησε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (photos+mp3)

the roots web banners 06

Ο Αθανάσιος Δρούγος στον Fm100 | Η Λήμνος τίμησε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (photos+mp3)
22.11.2014 | 15:27

Ο Αθανάσιος Δρούγος στον Fm100 | Η Λήμνος τίμησε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (photos+mp3)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα» βρέθηκε ένα πρόσωπο ιδιαίτερα οικείο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Διεθνολόγος - Στρατιωτικός και Διπλωματικός αναλυτής, Αθανάσιος Δρούγος.

Ο ειδικός σε θέματα παγκόσμιας ασφαλείας-τρομοκρατίας-ασύμμετρων απειλών και πολέμων χαμηλής έντασης, μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου και μεταξύ των άλλων έδωσε απαντήσεις σε πολλά καίρια ερωτήματα που απασχολούν τελευταία και αφορούν το στρατιωτικό και γεωπολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Παράλληλα, ο ίδιος, σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, επεσήμανε τη σημαντικότητα της θέσης των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ρόλος του Στρατού δεν είναι μόνο στρατιωτικός και πολεμικός, όπως θεωρείται, αλλά η θέση του είναι πλέον "πολυκεντρική", αφού συμμετέχει τόσο σε αμυντικές, αλλά και ειρηνικές διαδικασίες.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Δρούγος στον Fm100

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Αθανάσιος Δρούγος βρέθηκε στη Λήμνο, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από την 88 Στρατιωτική Διοίκηση, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, εχθές, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Ο Στρατιωτικός και Διπλωματικός αναλυτής συμμετείχε στις απογευματινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» εκφωνώντας ομιλία με θέμα «Οι Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα-το μέλλον τους-Προοπτικές στο φώς των περιφερειακών και Διεθνών εξελίξεων».

Στην εκδήλωση "το παρών έδωσαν" ακόμη, ο Ταξίαρχος Λάμπρος Τζούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης, ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου Νίκος Μαρινάκης, ο Υποδιοικητής Ταξιαρχίας, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος, ο Διευθυντής Θρησκευτικών ΓΕΕΘΑ Νικόλαος Γουρδούπης (1ος Στρατιωτικός Ιερέας της Λήμνου), ενώ την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά με παραδοσιακά τραγούδια ο μουσικολόγος-λαογράφος Παναγιώτης Μυλωνάς.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το