Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ονειρούπολη άνοιξε τις πόρτες της | Με δικό της σπιτάκι η Λήμνος (photos + video)

banner roots

Η Ονειρούπολη άνοιξε τις πόρτες της | Με δικό της σπιτάκι η Λήμνος (photos + video)
05.12.2014 | 11:15

Η Ονειρούπολη άνοιξε τις πόρτες της | Με δικό της σπιτάκι η Λήμνος (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης άνοιξε τις πόρτες της η Ονειρούπολη της Δράμας για 11η χρονιά.

Το χωρίο του Αη Βασίλη στήθηκε στο Δημοτικό Κήπο της πόλης και η έναρξη δόθηκε με φαντασμαγορικό τρόπο και πολλές εκπλήξεις, καθώς το κλειδί που άνοιξε την Ονειρούπολη δόθηκε στην τηλεοπτική παρέα των Καρτντάσιανς.
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σταρόβας ξετύλιξαν την κόκκινη κλωστή της ανέμης για να ξεκινήσει το παραμύθι.

ec4cc9ca3766a48a25cdc62d9f4eb2e4 XL

Εντωμεταξύ, άρωμα Λήμνου θα έχει η φετινή διοργάνωση της «Ονειρούπολης» Δράμας μετά την συνεργασία των δύο Δήμων.

Όπως είναι ήδη γνωστό από επίσημο δελτίο τύπου, η Α.Μ.Κ.Ε. - Λήμνος Τουριστική, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για προβολή της Λήμνου, προώθηση και ανάπτυξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Δήμο Δράμας, με τη συμμετοχή στην φετινή «Ονειρούπολη» της Δράμας κατά τις εορτές των Χριστουγέννων.

Αφορμή για τη συμμετοχή μας στην «Ονειρούπολη» ήταν η αδελφοποίηση της ομάδας handball της Λήμνου με την αντίστοιχη της Δράμας, μία ευκαιρία που η Α.Μ.Κ.Ε ως εκπρόσωπος του τουρισμού της Λήμνου δεν θα μπορούσε να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Στο δελτίο τύπου, η Λήμνος Τουριστική, αναφέρει: «Βεβαίως, σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των παραγωγικών φορέων του νησιού και καθένα επιχειρηματία ξεχωριστά.

Στο σπιτάκι που παραχώρησαν στη Λήμνο οι διοργανωτές, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διαδραστικά – βιωματικά παιχνίδια εμπνευσμένα από την ιστορία, μυθολογία και το νησιωτικό χαρακτήρα του τόπου μας. Οι επισκέπτες της «Ονειρούπολης» είναι κυρίως οικογένειες από την βόρεια Ελλάδα και κατά συνέπεια εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού μας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel