Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας

banner roots

Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας
11.12.2014 | 13:18

Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Χθές, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου «Πολιόχνη», πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση και πρόληψη κατά της ενδοσχολικής βίας» στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

Εισηγήτρια της παρουσίασης ήταν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πολιόχνη» κα Βαρβάρα Κουκούμη (Αναπτυξιακή Ψυχολόγος) και συντονιστής της συζήτησης ο κ. Καρύδης Νικόλαος.
Ο εσωτερικό κανονισμός λειτουργίας του σχολείου παρουσιάστηκε από τον κ. Δανιήλ Γεώργιο και ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης, κ. Μπαβέας Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης, κ. Μαρινάκης Νικόλαος καθώς και η παιδίατρος κα Φαρμάκη Ελένη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το