Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας
Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας
11.12.2014 | 13:18

Πραγματοποιήθηκε χθές η ημερίδα για την ενδοσχολική βία που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Χθές, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου «Πολιόχνη», πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση και πρόληψη κατά της ενδοσχολικής βίας» στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

Εισηγήτρια της παρουσίασης ήταν η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πολιόχνη» κα Βαρβάρα Κουκούμη (Αναπτυξιακή Ψυχολόγος) και συντονιστής της συζήτησης ο κ. Καρύδης Νικόλαος.
Ο εσωτερικό κανονισμός λειτουργίας του σχολείου παρουσιάστηκε από τον κ. Δανιήλ Γεώργιο και ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης, κ. Μπαβέας Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης, κ. Μαρινάκης Νικόλαος καθώς και η παιδίατρος κα Φαρμάκη Ελένη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018