Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άλλη μια αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου στέφθηκε με επιτυχία
afoi poriazi
Άλλη μια αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου στέφθηκε με επιτυχία
21.11.2012 | 09:52

Άλλη μια αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου στέφθηκε με επιτυχία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Για άλλη μια φορά οι αιμοδότες της Λήμνου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εθελοντικού συλλόγου αιμοδοτών« Ο Άγιος Παντελεήμων».

Με την συνδρομή του αιμοδοτικού τμήματος του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ της Αθήνας, οι κάτοικοι της Λήμνου, προσέφεραν αίμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, στην τελευταία αιμοδοσία που διοργανώθηκε για φέτος από το Σύλλογο.

 

Συγκεντρώθηκαν 466 φιάλες αίματος, ποσότητα η οποία κάνει το Σύλλογο να αισθάνεται ικανοποιημένος, αφού ο στόχος ήταν να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 400 φιάλες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον περασμένο Ιούλιο συγκεντρώθηκαν 446 φιάλες, ενώ το Μάρτιο 470.

Ταυτόχρονα, με την αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε και εκλογική διαδικασία, προκειμένου να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλαβει τα καθήκοντά του στις αρχές Ιανουαρίου.

Οι υποψήφιοι ήταν 14 στον αριθμό. Πρώτος αναδείχτηκε ο νυν πρόεδρος κ. Καλλιγερής ο οποίος έλαβε 250 ψήφους. Ακολουθούν: Τζάνερος Θανάσης 182 ψήφους, Γραγρά Αθηνά 176, Παπάμαλης Απόστολος 155, Τσαμαϊδής Μηνάς 117, Θασσίτου Βασιλεία 113, ενώ για την έβδομη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου ισοψήφισαν ο Ζαρίμης Άγγελος και η Ρούφου Ελένη με 108 ψήφους.

Η επόμενη αιμοδοσία προγραμματίζεται για το Μάρτιο του 2013, με την προϋπόθεση ότι το συνεργαζόμενο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ, δεν θα έχει υποστεί ραγδαίες αλλαγές ενόψει των συγχωνεύσεων νοσοκομείων...

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018