Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αλιεύθηκε ανοιχτά της Λήμνου έλικας αεροπλάνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (photos)

the roots web banners 06

Αλιεύθηκε ανοιχτά της Λήμνου έλικας αεροπλάνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (photos)
28.01.2015 | 11:03

Αλιεύθηκε ανοιχτά της Λήμνου έλικας αεροπλάνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια διαφορετική ψαριά πραγματοποίησε εχθές, το πλήρωμα του πλοίου «Παναγία Μ» με καπετάνιο το Θανάση Λαδόπουλο.

Όπως πληροφορούμαστε, κάποια στιγμή, τα δίχτυα βάρυναν απότομα με αποτέλεσμα το πλήρωμα να αποφασίσει άμεσα να τα μαζέψει, για να βρεθούν αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με μια διαφορετική ψαριά... Στα δίχτυα είχε πιαστεί ένας έλικας αεροπλάνου πιθανότατα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και όταν το αλιευτικό προσέγγισε το λιμάνι της Μυρινας παρέδωσε την ψαριά στην αρμόδια υπηρεσία.

Βέβαια το ιδιαίτερο θέμα, τράβηξε την προσοχή όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι θέλοντας να φωτογραφίσουν τον έλικα.

Η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε την Αεροπορία του νησιού, η οποία αναμένεται να κρίνει αν ο έλικας θα αποτελέσει μουσειακό αντικείμενο ή αν από το σκοτεινό βυθό της θάλασσας θα βρεθεί σε κάποια σκοτεινή αποθήκη.

Φώτο: Θανάσης Λαδόπουλος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel