Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σήμερα και στη Λήμνο η «Ανάσα Αξιοπρέπειας» | Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση

banner roots

Σήμερα και στη Λήμνο η «Ανάσα Αξιοπρέπειας» | Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση
11.02.2015 | 14:42

Σήμερα και στη Λήμνο η «Ανάσα Αξιοπρέπειας» | Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να στηριχθεί η ελληνική αντιπροσωπεία που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να δώσει σκληρή μάχη στο Eurogroup.

Η πρωτοβουλία με το μήνυμα «Ανάσα Αξιοπρέπειας» ξεκίνησε από χρήστες του διαδικτύου και αμέσως πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν. Έτσι, σήμερα, ημέρα πραγματοποίησης του έκτακτου Eurogroup, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι τα Χανιά και το Ηράκλειο, η Ελλάδα θα στείλει ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη.

Έξω από αυτή την πρωτοβουλία δε θα μπορούσε να μείνει και η Λήμνος. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάλεσμα σε συλλαλητήριο για σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Υψιπύλης, γνωστή ως πλατεία του ΟΤΕ. Όπως αναφέρει το μήνυμα, διοργανώνεται από μεμονωμένους συμπολίτες μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

"Διοργανώνεται από μεμονωμένους συμπολίτες μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ενισχύουμε τη διαπραγματευτική δυνατότητα της νέας κυβέρνησης, στέλνουμε μήνυμα στην Ευρώπη και τους δανειστές, οριοθετούμε το μονόδρομο του τέλους της πολιτικής των μνημονίων και της υποτέλειας.

Διαδηλώνουμε όλοι, είτε ψηφίσαμε είτε όχι τη νέα κυβέρνηση , την απόφασή μας η χώρα μας να ακολουθήσει το δρόμο της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στην πλατεία ΟΤΕ στις 6:00 το απόγευμα και στη Λήμνο.

Διακινήστε το παντού".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel