Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Αποκλεισμένος» τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Ευστράτιος

banner roots

«Αποκλεισμένος» τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Ευστράτιος
21.02.2015 | 15:43

«Αποκλεισμένος» τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Ευστράτιος

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Αποκλεισμένος» θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Ευστράτιος, όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις στην ακτοπλοική σύνδεση των νησιών Βορείου Αιγαίου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, το πλήρωμα του πλοίου «Ταξιάρχης» της ΝΕΛ προχώρησε σε επίσχεση εργασιών εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων. Οι πληροφορίες λένε ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να θεωρείται βέβαιο.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επισφραγίσει και η προσωρινή απομάκρυνση του πλοίου «Αιολίς», που συνδέει τη Λήμνο με τον Άγιο Ευστράτιο. Σύμφωνα με τον πρώην Αντιδήμαρχος Λήμνου και καθ ύλην αρμόδιο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, ο οποίος μίλησε χθες στον Fm 100 και τον Παναγιώτη Σκαπέτη, τα δρομολόγια του εν λόγω πλοίου διακόπτονται προσωρινά, καθώς πραγματοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης μέχρι τουλάχιστον την άλλη Παρασκευή.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από τα παραπάνω, το νησί του Αγίου Ευστρατίου για τις επόμενες ημέρες δεν θα συνδέεται ακτοπλοϊκά ούτε με τη Λήμνο, ούτε με το Λαύριο. Όπως τόνισε ο κ. Τσανταρλιώτης, γίνονται προσπάθειες να ενταχθεί προσωρινώς ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από το πλοίο «Νήσος Μύκονος», χωρίς όμως να θεωρείται σίγουρο κάτι τέτοιο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel