Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου τίμησε τον γηραιότερο κυνηγό του νησιού (mp3 + photos)

banner roots

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου τίμησε τον γηραιότερο κυνηγό του νησιού (mp3 + photos)
04.03.2015 | 13:29

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου τίμησε τον γηραιότερο κυνηγό του νησιού (mp3 + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου, στο χωριό του Αγίου Δημητρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη του. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον γηραιότερο κυνηγό του συλλόγου κ. Νικόλαο Κωνού, ο οποίος κερδίζοντας και το φλουρί εξασφάλισε μια δωρεάν άδεια θήρας για την περίοδο 2015-2016 ενώ τα υπόλοιπα δώρα που μοιράστηκαν ήταν γιλέκα και φυσίγγια.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές όμως ήταν όταν οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν λαχειοφόρο αγορά για την οικογένεια του Παναγιώτη Σταμάτη της οποίας το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στις 20/2/2015.

Η εν λόγω οικογένεια μπορεί να μην ανήκει στην κυνηγετική αλλά ο σύλλογος συγκέντρωσε 613 ευρώ τα οποία και θα κατατεθούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Β ΚΟΑ Ψαρρός Γεώργιος και γενικός γραμματέας Βερβέρης Ευάγγελος, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και παραδόθηκαν τα τελευταία ζεύγη ποδιών κορακοειδών για το πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού τους.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους συγχαίρει τη διοίκηση του ΚΣ Λήμνου για την οργάνωση της εκδήλωσης αυτής, η οποία πέρα από τον φιλοπεριβαλλοντικό της χαρακτήρα παρέδωσε μαθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.

Στην εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα», μίλησε για την όμορφη εκδήλωση ο Πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Λήμνου, Βαγγέλης Δανιήλ.

Ακούστε τα όσα ανέφερε

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel