Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα ειδικά μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Μύρινας (photos)

banner roots

Νέα ειδικά μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Μύρινας (photos)
20.04.2015 | 15:08

Νέα ειδικά μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Μύρινας (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Λόγω της αυξημένης κίνησης από επιβάτες κρουαζιέρας στο νέο λιμάνι της Μύρινας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου έθεσε σε ισχύ από σήμερα και για πρώτη φορά ειδικά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και ομαλή διακίνηση των επισκεπτών.

Βάσει των μέτρων αυτών, δεν είναι δυνατή η είσοδος στο νέο λιμάνι χωρίς την επίδειξη της ειδικής κάρτας και ταυτότητας ή εισιτηρίου και ταυτότητας, που οι εισερχόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν στο προσωπικό ασφαλείας του λιμένα.

Όπως διευκρίνισαν ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος και το μέλος του Δ.Σ. του Λ.Τ. κ. Στυλιανός Μαμουζέλος, τα μέτρα αυτά θα τίθενται σε ισχύ κάθε φορά που αυτό κρίνεται απαραίτητο, όπως όταν το λιμάνι υποδέχεται κρουαζιερόπλοια.

Επίσης, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος ασφαλείας, κ. Θεόδωρος Σαρικλής, για την έκδοση κάρτας εισόδου στο λιμάνι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Λιμενικό Ταμείο.

Σημειώνεται ότι από σήμερα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να προσεγγίσουν το νησί μας περί τα 33 κρουαζιερόπλοια συνολικά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το