Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όταν η αστυνομία δεν «τηρεί» τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (photo)

the roots web banners 06

Όταν η αστυνομία δεν «τηρεί» τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (photo)
03.08.2015 | 09:24

Όταν η αστυνομία δεν «τηρεί» τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (photo)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η παρουσία της αστυνομικής δύναμης τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί της Λήμνου γίνεται εντονότερη, πραγματοποιώντας περιπολίες και μπλόκα, σχεδόν σε εικοσιτετράωρη βάση.

Το γεγονός αυτό, αρκετές φορές προκαλεί ποικίλα σχόλια, ιδιαίτερα στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, τα οποία κατά καιρούς μοιράζονται με τον Fm 100.

Εχθές, στο ραδιοφωνικό μας σταθμό, έφτασε φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται δικυκλιστής αστυνομικός να διασχίζει την αγορά της Μύρινας, στην οποία ως γνωστόν, απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, προκαλώντας αυτή τη φορά αρνητικές σκέψεις σε όσους είδαν την κίνηση αυτή.

Το «φωτογραφικό ντοκουμέντο» συνόδευε το εξής σχόλιο: «Αν η αστυνομία δε σέβεται την πεζοδρόμηση της αγοράς πως απαιτούν την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ, «ρίχνοντας» πρόστιμα σε όσους δεν υπακούν σε αυτούς;

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός περνάει χωρίς λόγο εν ώρα λειτουργιάς των καταστημάτων».

Το περιστατικό έγινε γνωστό στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Μύρινας, κ. Κρομμυδέλη, ο οποίος ανέφερε στον Fm 100: «Είναι κατανοητή η απορία και τα όποια σχόλια κάτοικων και μη της Λήμνου, όταν γίνονται μάρτυρες τέτοιων περιστατικών.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό όμως από όλους, πως τα οχήματα της αστυνομίας έχουν δικαίωμα να κινηθούν ελευθέρα σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο, ανεξάρτητα χαρακτηρισμού και ώρα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, η ρόλος της αστυνόμευση».

11749589 10153513358953914 100449643 n

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το