Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεχίζεται ο 2ος Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη Λήμνο (photos)

the roots web banners 06

Συνεχίζεται ο 2ος Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη Λήμνο (photos)
23.12.2015 | 19:07

Συνεχίζεται ο 2ος Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη Λήμνο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μήνυμα αγάπης «εκπέμπει» από το πρωί ο Μαραθώνιος Προσφοράς και Αλληλεγγύης που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Μ.Ε.Α.Σ. «Λήμνος» και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης.

Από τις 9.00 το πρωί, μέλη των δύο συλλόγων βρίσκονται στην πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ), όπου συγκεντρώνουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλατα, λάδι, κονσέρβες, σάλτσες, ζάχαρη, καφέ, φρυγανιές , μπισκότα κ.α.), καθώς επίσης και ρούχα, ενώ παράλληλα προσφέρουν κεράσματα. Εκεί βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης, δίνοντας χριστουγεννιάτικη «νότα» στην σημαντική αυτή προσπάθεια.

Την ίδια στιγμή, γνωστοί dj του νησιού και παραγωγοί εκπομπών κρατούν μουσική συντροφιά, με Ραδιομαραθώνιο, που πραγματοποιείται μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Λήμνος 97.9 FM.

Τα φάρμακα θα δοθούν στο Νοσοκομείο Λήμνου και τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, μέσω των ποδοσφαιρικών ομάδων σε όλο το νησί, ενώ τα ρούχα θα σταλούν στη Λέσβο για να δοθούν στους πρόσφυγες.

Χορηγοί:

Α.Σ. Λήμνου- Η Ένωση

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Εταιρεία Χρυσάφης

Γκαράλης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το