Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η πόρτα έπεσε στον αύλιο χώρο του σχολείου, ο οποίος πλημμυρίζει από παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Ευτυχώς όμως σήμερα, λόγω τον καιρικών συνθηκών τα παιδιά πέρασαν τα διαλείμματα τους εντός του κεντρικού κτηρίου του σχολείου.
Αν και η ακριβής αιτία του συμβάντος δεν έχει αποσαφηνιστεί, εικάζεται πως μαθητής δεν έκλεισε σωστά την συγκεκριμένη πόρτα του κτηρίου με αποτέλεσμα ο αέρας να την ξηλώσει, γεμίζοντας την αυλή σπασμένα γυαλιά από το διπλό της τζάμι.
Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αβραάμ μιλώντας νωρίτερα στο limnosfm100.gr ανέφερε: «Αν και το κτήριο είναι καινούριο, από πέρυσι έχω επισημάνει κάποια προβληματικά σημεία του όπως για παράδειγμα οι μεντεσέδες στις πόρτες, οι οποίοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη».
Άμεσα ενημερώθηκε ο ανάδοχος που είχε αναλάβει την ανακατασκευή του κτηρίου και συνεργείο του εργάζεται ήδη για την αποκατάσταση της ζημιάς.
https://limnosfm100.gr/limnos/item/18408-epese-porta-apo-to-3o-dimotiko-sxoleio-myrinas-photos.html#sigProIda212119cbb


























