Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου άνοιξε λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση των απόρων της Λήμνου
afoi poriazi
Ο Δήμος Λήμνου άνοιξε λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση των απόρων της Λήμνου
11.01.2013 | 13:41

Ο Δήμος Λήμνου άνοιξε λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση των απόρων της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου ανακοινώνει ότι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανοίχθηκε λογαριασμός με αριθμό IBAN  GR22 0110 4000 0000 400 545 005 54 για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό τη βοήθεια όσων Λημνιών έχουν πραγματική ανάγκη στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Όπως είπε και η κ. Κωνστάντιου, Πρόεδρος του Οργανισμού, στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας Θέμα και Ανάθεμα, "ο Δήμος Λήμνου και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης γίνονται καθημερινά αποδέκτες αιτημάτων δημοτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους προβλήματα εξυπηρέτησης βασικών βιοτικών αναγκών".

"Απευθυνόμαστε προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και τους ζητάμε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην κρίση", δήλωσε η κ. Κωστάντιου.

Η διαχείριση του λογαριασμού θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και τα χρηματικά ή υλικά βοηθήματα θα δίνονται, κατόπιν, συστηματικής εξέτασης των αιτημάτων, με βάση εκ των προτέρων γνωστών κριτηρίων, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διαχείριση των χρημάτων, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.


Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018