Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ορθοπεταλίες» για όλες τις ηλικίες σήμερα στη Μύρινα (photos)

the roots web banners 06

«Ορθοπεταλίες»  για όλες τις ηλικίες σήμερα στη Μύρινα (photos)
08.05.2016 | 16:14

«Ορθοπεταλίες» για όλες τις ηλικίες σήμερα στη Μύρινα (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε σήμερα η όμορφη ιδέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Μαθητριών, του Γυμνασίου Μύρινας, που ως απώτερο σκοπό είχε να προβάλει τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Έτσι, μετά την συγκέντρωση των συμμετεχόντων για την ποδηλατοβόλτα στους δρόμους της Μύρινας, μοιράστηκαν λουλούδια στις μαμάδες άλλα και μήλα σε όλους όσους βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του γυμνασίου.

Η συμμετοχή ενθουσίασε τους διοργανωτές, αφού έλαβαν μέρος άτομα από 3 ως 83 ετών...

Οι ποδηλάτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ανάλογα την ηλικία τους και ακολούθησαν δύο διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό πάντα το γυμνάσιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου, ο οποίος διέθεσε εντελών δωρεάν τα κοινόχρηστα ποδήλατα, σε όποιον επιθυμούσε να λάβει μέρος αλλά δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό.

 

Φωτό: Perfect Day

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel