Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ήττα για την ομάδα Χάντμπολ της Λήμνου στον πρώτο της αγώνα στην Αθήνα (photos)

Apothiki Workshops Banner2 750

Ήττα για την ομάδα Χάντμπολ της Λήμνου στον πρώτο της αγώνα στην Αθήνα (photos)
14.05.2016 | 21:44

Ήττα για την ομάδα Χάντμπολ της Λήμνου στον πρώτο της αγώνα στην Αθήνα (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν κατάφερε να επικρατήσει η ομάδα Χάντμπολ της Λήμνου απέναντι στον Θρίαμβο Καλλιθέας, στον πρώτο αγώνα που έδωσε σήμερα στην Αθήνα, με σκοπό την άνοδο στην Α2.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλάτων», η ομάδα έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και στην αρχή βρέθηκε να προηγείται με 6-3 έναντι του Θριάμβου. Στη συνέχεια, όμως, βασικοί παίκτες της ομάδας τραυματίστηκαν, με συνέπεια η ΑΕΛ να μείνει πίσω στο σκορ και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 29-15 υπέρ της ομάδας της Καλλιθέας.

Η ΑΕΛ πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της στο αυριανό παιχνίδι, όπου θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Ακαδημία Πατρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα (Ταταούλων 13 και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου - κοντά στο Θεάτρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη").

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.Απέναντι σε μια ισάξια ομάδα και σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι μας ξαναχτύπησαν οι τραυματισμοί βασικών παικτών και ηττηθήκαμε με 29-15.

Το μόνο θετικό η συμμέτοχη-ντεμπούτο παιδιών από την ακαδημία της ομάδας μας. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη εικόνα αύριο και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε! Απογοητευτική η εμφάνιση μας! Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο για την νίκη!».

 

 

Φωτό: Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel