Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στιγμές χαράς και αθλητισμού για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λήμνου στις εγκαταστάσεις της Ηφαιστίας (photos)

the roots web banners 06

Στιγμές χαράς και αθλητισμού για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λήμνου στις εγκαταστάσεις της Ηφαιστίας (photos)
25.02.2017 | 16:13

Στιγμές χαράς και αθλητισμού για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λήμνου στις εγκαταστάσεις της Ηφαιστίας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου πραγματοποίησε το ΕΕΕΕΚ Λήμνου χθες, Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και αθλήματα.

Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου στο Facebook αναφέρεται:

Το σχολείο μας σήμερα πραγματοποίησε μια μοναδική διδακτική επίσκεψη στον Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου... Λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι οι μαθητές μας ζουν διάσπαρτοι σε διάφορα χωριά της Λήμνου και οι φιλίες τους ειναι περιορισμένες, αποφασίσαμε να πάρουμε άδεια και να μεταφέρουμε το ωράριο λειτουργίας του σχολείου μας σε μεσημεριανή ώρα (15.30-20.00μμ) προκειμένου τα παιδιά μας να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις των ομάδων στίβου, να γνωρίσουν συνομήλικα παιδιά και να συναναστραφούν μαζί τους.... Παίξαμε ποδόσφαιρο, παιχνίδια, ρίξαμε σφαίρα, κάναμε άλμα εις μήκος, αγώνες ταχύτητας..... Στη συνέχεια, ξεναγηθήκαμε στο όμορφο χωριό του Κοντοπουλίου και απολαύσαμε τη φιλοξενία των κατοίκων στην πλατεία του χωριού!

Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Α.Ο Ηφαιστία και τον πρόεδρό της, κ. Κώστα Μανωλακούδη, για την υπέροχη φιλοξενία των παιδιών μας, τα υπέροχα αναμνηστικά και τη διοργάνωση των αθλοπαιδιών.

Τα παιδιά μας σήμερα βγήκαν από τα στεγανά του σχολείου ακολουθώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές των άτυπων περιβαλλόντων μάθησης, κοινωνικοποιήθηκαν και κυρίως.... απόλαυσαν στιγμές χαράς με τους καθηγητές τους και παιδιά του χωριού! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel