Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σήμερα στη Μύρινα: Αργοναύτες και Διαγόρας για την κούπα του κυπέλλου Λέσβου

the roots web banners 06

Σήμερα στη Μύρινα: Αργοναύτες και Διαγόρας για την κούπα του κυπέλλου Λέσβου
15.03.2017 | 10:02

Σήμερα στη Μύρινα: Αργοναύτες και Διαγόρας για την κούπα του κυπέλλου Λέσβου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε καθώς σήμερα στις 16.15 ο Διαγόρας και οι Αργοναύτες από την Λήμνο θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου Λέσβου, στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 16.15 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Ένας τελικός που έχει φαβορί την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, η οποία είναι καλύτερη ποιοτικά, αλλά ποιος μπορεί να «ξεγράψει» μια ομάδα όπως οι Αργοναύτες, οι οποίοι απέκλεισαν Κεραυνό και Ηρακλή για να φτάσουν μέχρι εδώ και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της καριέρας τους.

Η αποστολή του Διαγόρα φεύγει σήμερα το πρωί με το πλοίο για την Λήμνο και θα φτάσει εκεί γύρω στις 15.00, πηγαίνοντας κατευθείαν στο γήπεδο, το οποίο είναι η έδρα των Αργοναυτών αλλά για να αποφύγει την ταλαιπωρία η ομάδα της Λέσβου και να μετακινείται μέσα στην Λήμνο προτίμησε να παίξει μέσα στην πρωτεύουσα του νησιού.

Μαζί με την αποστολή θα βρίσκεται και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΛ, η οποία θα κάνει την απονομή στην νικήτρια ομάδα σε έναν τελικό που είναι μονός και αν δεν αναδείξει νικητή στην κανονική διάρκεια θα οδηγηθεί στην παράταση και στα πέναλτι αν χρειαστεί.

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel