Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Μύρινας προς Κοντάρα: «Κάντε τον τελικό στη Λήμνο, όπως υποσχεθήκατε»
afoi poriazi
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Μύρινας προς Κοντάρα: «Κάντε τον τελικό στη Λήμνο, όπως υποσχεθήκατε»
29.03.2013 | 10:14

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Μύρινας προς Κοντάρα: «Κάντε τον τελικό στη Λήμνο, όπως υποσχεθήκατε»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή προς τον κ. Κοντάρα απηύθυνε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μύρινας.

Η επιστολή στάλθηκε με αφορμή τον τελικό σχολικό αγώνα πετοσφαίρισης, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, και μέσω της οποίας ο Σύλλογος ζητάει την τήρηση των υπεσχημένων από την πλευρά της αρμόδιας επιτροπής (ΟΕΣΑ), για διεξαγωγή του αγώνα στη Λήμνο και όχι στην Μυτιλήνη όπως έγινε γνωστό την τελευταία στιγμή.

 Η Επιστολή έχει ως εξής:

"Κύριε πρόεδρε της ΟΕΣΑ και προϊστάμενε της 2βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας αλλά και το αίτημά μας, όπως οι τελικοί σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης διεξαχθούν στη Λήμνο, όπως έχει αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή το Νοέμβριο του 2012. Ζητάμε δηλαδή, αυτό που εσείς αποφασίσατε, Ήταν η χρονιά της Λήμνου φέτος!

Εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας έγινε αποδεκτή η αλλαγή για τον τελικό του ποδοσφαίρου αφού τότε με τα δρομολόγια που υπήρχαν χρειάζονταν να γίνουν δύο διανυκτερεύσεις στη Λήμνο. Όμως σήμερα από οικονομικής πλευράς θα γίνουν ακριβώς τα ίδια έξοδα, είτε μετακινηθεί ομάδα από τη Μυτιλήνη, είτε από τη Λήμνο. Από ανθρώπινη και αθλητική πλευρά, πιστεύουμε ότι είναι πιο βολικό και σωστό να έρθει η αποστολή από Μυτιλήνη στη Λήμνο και θα εξηγήσουμε γιατί. Με τα υπάρχοντα δρομολόγια φεύγει καράβι από τη Μυτιλήνη την Κυριακή το απόγευμα και φτάνει στη Λήμνο 11-12 το βράδυ. Έτσι τα παιδιά θα κοιμηθούν και το πρωί της Δευτέρας ξεκούραστα θα κάνουν τον αγώνα τους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας 12 με 1 θα πάρουν το καράβι της επιστροφής.

Ας δούμε τι θα γίνει αν μετακινηθούν οι ομάδες της Λήμνου. Θα φύγουν από τη Λήμνο τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, θα φτάσουν στη Μυτιλήνη πρωί της Τρίτης, θα πάρουν κάποιο πρωινό και στη συνέχεια θα πάνε στο γήπεδο να παίξουν. Να παίξουν τι; Θα θέλατε να είναι το παιδί σας σ’ αυτή την αποστολή; Μήπως είναι άδικο αυτό για τα παιδιά μας; Με το παραπάνω πρόγραμμα θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες οι δύο ομάδες για νίκη; Κατά τη γνώμη μας, χωρίς να ξέρουμε τις δυνατότητες των δύο ομάδων, όχι. Όσο για την επιστροφή τους, υπάρχει δρομολόγιο στις 2-3 τα χαράματα της Τετάρτης. Ουσιαστικά δε θα κάνουν ούτε μία διανυκτέρευση στη Μυτιλήνη η οποία όμως θα είναι πληρωμένη!!!!!

Αυτό που θα θέλαμε είναι, να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλα τα παιδιά, έτσι ώστε κανένα παιδί να μη νιώσει αδικημένο, να διεξαχθούν οι αγώνες επί «ίσοις όροις» και μέσα σε αθλητικό πνεύμα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε ότι δικαιούμαστε κι εμείς οι γονείς στη Λήμνο να δούμε τα παιδιά μας σ’ έναν τελικό κάνοντας την ευχή στην επόμενη φάση να περάσει ο καλύτερος".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018