Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μιχάλης Μπάκας: «Οι δύο δημοτικοί άρχοντες της Λήμνου θα έπρεπε να ανεβοκατεβάζουν τη σημαία της ΝΕΛ έξω από το Δημαρχείο ευχαριστώντας την»
afoi poriazi
Μιχάλης Μπάκας: «Οι δύο δημοτικοί άρχοντες της Λήμνου θα έπρεπε να ανεβοκατεβάζουν τη σημαία της ΝΕΛ έξω από το Δημαρχείο ευχαριστώντας την»
01.04.2013 | 13:40

Μιχάλης Μπάκας: «Οι δύο δημοτικοί άρχοντες της Λήμνου θα έπρεπε να ανεβοκατεβάζουν τη σημαία της ΝΕΛ έξω από το Δημαρχείο ευχαριστώντας την»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Αναμφίβολα, η καλύτερη δήλωση που έφτασε στο σταθμό μας σήμερα, για τις αγωγές της ΝΕΛ εναντίον του Δημάρχου Λήμνου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ανήκει στον Γραμματέα Περιφερειακής Οργάνωσης Βορείου Αιγαίου των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Μπάκα.

Με σκωπτική διάθεση για το γεγονός ότι Ναυτιλικακή εταιρεία έφτασε στο σημείο να στείλει στα δικαστήρια, τους αιρετούς εκπροσώπους ενός νησιού, γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα για τον τόπο τους, ο Μιχάλης Μπάκας γράφει στη δήλωσή του:

«Αναμένουμε στη σημερινή δίκη τη δικαίωση της εταιρίας κατά των εκλεγμένων αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης της Λήμνου. Αποτελεί αχαριστία εκ μέρους τους να μην εξυμνούν τις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες που παρέχονται τα τελευταία χρόνια στο νησί της Λήμνου. Απορούμε πώς έχουν το θράσος και ζητούν από την εταιρία σήμερα 1η Απριλίου 2013 να γνωρίζουν τα δρομολόγια του Πάσχα για τη Λήμνο. Εκτός από την παχυλή αποζημίωση που ζητείται από την εταιρία και πρέπει να καταβληθεί για παραδειγματισμό προτείνουμε οι δύο δημοτικοί άρχοντες να ανεβάζουν και να κατεβάζουν καθημερινά της σημαία της ναυτιλιακής εταιρίας έξω από τη Δημαρχείο της Μύρινας τραγουδώντας παράλληλα τον ύμνο «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας». 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018