Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκινάει ο 2ος κύκλος σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»
afoi poriazi
Ξεκινάει ο 2ος κύκλος σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»
05.04.2013 | 09:55

Ξεκινάει ο 2ος κύκλος σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συνεχίζει με την υλοποίηση του 2ου κύκλου σεμιναρίων του προγράμματος: "Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες".

Έτσι, Την Δευτέρα 8 Απριλίου από τις 17:00 έως 21:00 και την επόμενη μέρα,  Τρίτη 9 Απριλίου από τις 16:00 έως 20:00, στην Αίθουσα Διαλέξεων, Χριστοδουλίδειο κτίριο, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρώτου μέρους του 2ου Κύκλου Επιμορφωτικών Προγρμμάτων Δράσης 4, με τη Θεματική Ενότητα «Επιχειρηματικότητα Ι» με τίτλο "Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ Μικρών νησιωτικών Επιχειρήσεων- Πώς προγραμματίζουμε τις βασικές λειτουργίες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης" με εισήγητη τον M.Βιδάλη, Επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και ειδικότερα, της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς στις Τοπικές Κοινωνίες» και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής. Η παρακολούθηση και των οκτώ ωρών είναι υποχρεωτική και χορηγείται σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο: http://top.seminaria.aegean.gr/

 Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή Απριλίου.

Πληροφορίες: κ. Ελισάβετ Πολύζου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης 4, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22710-35027 (10.00 πμ - 15.00 μμ),

κ. Αικατερίνη Παλατιανού, Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής τοπική συνεργάτιδα Δράσης 4, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22540-83013 (10.00 πμ - 15.00 μμ).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018