Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Για 13η φορά έπιασε τον Σταυρό ο Θάνος Εγγλέζος στο Ανδρώνι! (photos)
Φωτογραφία: Ioannis Galiouris Φωτογραφία: Ioannis Galiouris
06.01.2019 | 14:27

Λήμνος: Για 13η φορά έπιασε τον Σταυρό ο Θάνος Εγγλέζος στο Ανδρώνι! (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για 13η φορά κατάφερε κι έπιασε τον Τίμιο Σταυρό ο Θάνος Εγγλέζος στον Αγιασμό των υδάτων ανήμερα των Θεοφανείων στην παραλία Ρηχά Νερά, στο Ανδρώνι της Λήμνου!

Ο 22χρονος Θάνος εξέφρασε μέσω του Limnos FM 100 τη χαρά του που έχει υπάρξει τόσες φορές τυχερός δηλώνοντας πως αψηφάει το κρύο χάριν της ευλογίας. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, συνηθίζει πάντα να παραχωρεί τον Σταυρό στον μικρότερο από όσους βουτούν μαζί του. «Εύχομαι να είναι καλά όλος ο κόσμος», κατέληξε ο 22χρονος.

Φέτος, μαζί με τον Θάνο βούτηξε ο 18χρονος Χαράλαμπος Φαρμάκης, ξάδερφος του Θάνου, ο οποίος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στις πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel