Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βογιατζής: «Μυθεύματα που εξυπηρετούν μικροκομματικούς σκοπούς από την Οργανωτική Επιτροπή Φορέων»

afoi poriazi

Βογιατζής: «Μυθεύματα που εξυπηρετούν μικροκομματικούς σκοπούς από την Οργανωτική Επιτροπή Φορέων»
30.05.2013 | 20:14

Βογιατζής: «Μυθεύματα που εξυπηρετούν μικροκομματικούς σκοπούς από την Οργανωτική Επιτροπή Φορέων»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

«Στα μυθεύματα που αναπαράγει το κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων Λήμνου, τα οποία προφανώς δεν εξυπηρετούν παρά μόνο μικροκομματικούς σκοπούς που ουδόλως μπορούν να προασπίσουν τα ουσιαστικά συμφέροντα της Λήμνου, απαντώ ξεκάθαρα πως ουδέποτε δήλωσα απών στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Η θέση μου για το Νοσοκομείο Λήμνου υπήρξε ξεκάθαρη από την αρχή: το Νοσοκομείο πρέπει να παραμείνει αυτόνομο και να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του. Τόσο η υποστήριξη σχετικής Επίκαιρης Ερώτησής μου προς τον Υπουργό Υγείας στη Βουλή, όσο και οι επανειλημμένες αναφορές, επιστολές και επαφές μου μαζί του, αλλά και με τον Διοικητή της ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, το επιβεβαιώνουν απερίφραστα.

Η εξασφάλιση άλλωστε, της ποιοτικής και ομαλούς διαβίωσης των κατοίκων των νησιών μας, ιδιαίτερα των παραμεθόριων νησιωτικών περιοχών της χώρας μας, αποτελεί πάγια θέση μου και γι' αυτό έχω επανειλημμένως τοποθετηθεί δημόσια για τη ρήτρα της νησιωτικότητας, η οποία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σε κάθε Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Μετά την τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Διευθυντή του Υπουργού Υγείας σήμερα το πρωί παραθέτω επιπλέον την επίσημη θέση του Υπουργείου σχετικά με το Νοσοκομείο Λήμνου: " Το Νοσοκομείο Λήμνου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα έχει δικό του Υποδιοικητή. Η συγχώνευση του με το Νοσοκομείο Λέσβου θα αφορά αποκλειστικά την οργανωτική και διοικητική συνένωση των δύο νοσοκομείων ".


Προσωπικά, δηλώνω για μια ακόμη φορά πως επιμένω στην αυτονομία του Νοσοκομείου και αυτή είναι η τοποθέτηση που έχω υποστηρίξει και συνεχίζω να υποστηρίζω».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018