Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο επαφών για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του ενώ αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων από τη Λήμνο που θα βρεθούν στο πλευρό του στη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Κριτήριο επιλογής τους, όπως τόνισε ο κ. Χριστόφας, αποτελεί το να είναι ικανά άτομα, των οποίων προτεραιότητα θα είναι το συμφέρον των συμπολιτών τους αλλά και η πρόθεση συνεργασίας τους με τον α’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, με εργαζόμενους του Λιμενικού Ταμείου και του Νοσοκομείου Λήμνου αλλά και με τον πρόεδρο του Επαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ «Ορίζοντες» Παλαιολόγο Κυριαζή.
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Χριστόφα στον FM 100.
https://limnosfm100.gr/limnos/item/40084-ayrio-ta-prota-onomata-ton-ypopsifion-apo-ti-limno-me-ton-panagioti-xristofa-photos-audio.html#sigProId75efe25f2f
























