Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΛΑ.Σ. Λήμνου για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Φτάνει πια η κοροϊδία! Χορτάσαμε από σωτήρες!»
ΛΑ.Σ. Λήμνου για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Φτάνει πια η κοροϊδία! Χορτάσαμε από σωτήρες!»
23.03.2019 | 12:19

ΛΑ.Σ. Λήμνου για την επίσκεψη Μητσοτάκη: «Φτάνει πια η κοροϊδία! Χορτάσαμε από σωτήρες!»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Μετά τον κ. Τσίπρα, έρχεται στη Λήμνο και ο κ. Μητσοτάκης, οπότε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού μας!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου.

Και συμπληρώνει: «Θα αντιμετωπιστεί η ανεργία και όλοι οι νέοι του νησιού και όχι μόνο, θα έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά με ικανοποιητικούς μισθούς και κοινωνική ασφάλιση. Θα αυξηθούν οι συντάξεις. Το νοσοκομείο της Λήμνου θα γεμίσει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Τα σχολεία του νησιού θα στελεχωθούν πλήρως με μόνιμους εκπαιδευτικούς και ο Δήμος με μόνιμο προσωπικό. Θα αποκατασταθεί το κτήριο του Γυμνασίου της Μύρινας και θα γίνει αντισεισμικός έλεγχος σε όλα τα σχολεία και τα δημόσια κτήρια του νησιού. Θα λειτουργήσει ΚΕΠΑ στο νησί και θα αυξηθούν τα προνοιακά επιδόματα των ατόμων με αναπηρία. Θα επανέλθει ο μειωμένος ΦΠΑ στο νησί και θα μειωθούν οι τιμές στα καύσιμα. Θα αυξηθούν οι τιμές παραγωγού στο γάλα, το κρέας, τα σιτηρά, τα σταφύλια για τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού. Θα μειωθούν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια και στα ναύλα αυτοκινήτων και μεταφορών. Θα έχουμε καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με την κεντρική Ελλάδα και τα άλλα νησιά. Θα φτιαχτούν φράγματα και άλλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη το νησί».

«Φτάνει πια η κοροϊδία! Χορτάσαμε από σωτήρες! Η ελπίδα βρίσκεται στο Λαϊκό Ξεσηκωμό, στη Λαϊκή Συμμαχία, στη Λαϊκή Συσπείρωση!», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018