Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λήμνο
Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λήμνο
23.03.2019 | 13:23

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λήμνο τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λήμνου του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Στα πλαίσια της επίσκεψης του Προέδρου της Ν.Δ, Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Ο Πρόεδρος μας, θα επισκεφθεί στις 9:30 π.μ. την 130 Σμηναρχία Μάχης, θα παραστεί στην επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Αμέσως μετά, στη Στρατιωτική και Μαθητική Παρέλαση, για μια περίπου ώρα θα συνομιλήσει με πολίτες στο Ρωμέικο Γιαλό, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.   

Στις 17:00 θα συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς του νησιού στο καφέ μπάρ "Καραγκιόζης" και στη συνέχεια στο καφέ "Αιγαίον" στο λιμάνι της Μύρινας, θα συνομιλήσει με φορείς και πολίτες. Εφόσον ο χρόνος το επιτρέψει, θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες του νησιού μας».

Σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση, φαίνεται πως υπήρξε αλλαγή στον πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη καθώς επρόκειτο να επισκεφθεί το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, όπως είχε ανακοίνωσει η διευθύντρια του σχολείου. Τελικά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

radio banner small

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018