Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση 5 γαλάζιων σημαιών»

banner roots

ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση 5 γαλάζιων σημαιών»
15.05.2019 | 18:08

ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση 5 γαλάζιων σημαιών»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική προς όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση πέντε γαλάζιων σημαιών για φέτος, στις παραλίες Πλατύ, Θάνος, Εβγάτης, Άγιος Ιωάννης και Ρηχά Νερά.

Ειδικότερα, η ΑΜΚΕ αναφέρει:

Η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίησή της και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια για την κατάκτηση και φέτος της Γαλάζιας Σημαίας για τις παραλίες Πλατύ, Θάνος, Εβγάτης, Άγιος Ιωάννης αλλά και για πρώτη φορά και για την παραλία Ρηχά Νερά.

Ένας δύσκολος στόχος και μια μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, το Δήμο Λήμνου και τις υπηρεσίες του.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες ώστε να κερδίσουμε και φέτος τις Γαλάζιες σημαίες και φυσικά τους Δημότες μας και τους υπεύθυνους των ακτών οι οποίοι ο καθένας με την δική του συμβολή βοήθησαν στην κατάκτηση των σημαιών.

Οι πέντε γαλάζιες σημαίες των παραλιών του Δήμου Λήμνου συμπεριλαμβάνονται στις 515 βραβευμένες ακτές όλης της Ελλάδας οι οποίες την φέρνουνε για το 2019 στη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες.

Ο πρόεδρος,

Σφενδύλης Δημήτρης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel