Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αθλητές από τη Λήμνο στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών

xaritakis wide

Αθλητές από τη Λήμνο στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών
15.05.2019 | 18:29

Αθλητές από τη Λήμνο στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του 2019, συνεχίζει την αγωνιστική της δράση με τους Διασυλλογικούς Αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Συνθέτων Αγωνισμάτων (ΕΞΑΘΛΟ-ΠΕΝΤΑΘΛΟ) ΠΠ-ΠΚΑ' (Κ14).

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Πέμπτη 16/5 με τα αγωνίσματα της Α' ημέρας για τους Άνδρες και τις Γυναίκες και ταυτόχρονα σε κοινό πρόγραμμα τα σύνθετα αγωνίσματα των ΠΠ-ΠΚ Α', ενώ την Παρασκευή 17/5 θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της Β' ημέρας για τους Άνδρες και τις Γυναίκες.

Ώρα έναρξης αγωνιστικού προγράμματος και για τις δύο ημέρες: 16:30 το απόγευμα

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: «Στα αγωνίσματα των Ανδρών - Γυναικών συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της ΕΑΣ Λέσβου από τη Λήμνο και τη Λέσβο, που γεννήθηκαν το 2003 και μεγαλύτεροι/ρες, ενώ στα αγωνίσματα του Εξάθλου ΠΠ Α' και του Πεντάθλου ΠΚ Α' συμμετέχουν αθλητές/τριες που γεννήθηκαν το 2004 και 2005.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, στους αγώνες των Α/Γ, θα συμμετέχουν πολύ αξιόλογοι αθλητές/τριες, ενεργά μέλη της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών όπως οι Δουβαλίδης Κων/νος και Μερτζανίδης Μιχάλης.

Επίσης, συμμετέχουν πολλοί/ες αθλητές/τριες μέλη των Εθνικών Ομάδων Νέων - Εφήβων – Παίδων - Νεανίδων και Κορασίδων με διακρίσεις κατά την περσινή περίοδο στα πανελλήνια πρωτ/τα, σε Διεθνείς Συναντήσεις, Βαλκανικούς και άλλους αγώνες όπως: Φαΐκογλου Γκαλήπ, Παρασκευάς Αθανάσιος, Βουγιούκας Στυλιανός, Κάσσου Μαρία, Ανθούσα Αδαμαντία, Κελεμένη Δέσποινα, Τζινιέρη Κατερίνα, Κατσαρώνα Άννα, Ντερβίσι Κασσάνδρα, Σελλούντου Γεωργία, Φιάσκα Μιχαέλα κ.α.

Απούσα από το αγώνισμα των 10χλμ Βάδην των Γυναικών θα είναι η αθλήτρια της Αθλοκίνησης Όλγα Φιάσκα, λόγω της συμμετοχής της με την Εθνική Ομάδα την 19-05-2019 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, στην οποία και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

 

afisa andron segas

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018