Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο δελτίο του ΣΚΑΪ το ρεπορτάζ του FM 100 για επικίνδυνες μπασκέτες και στη Λήμνο (video)
Στο δελτίο του ΣΚΑΪ το ρεπορτάζ του FM 100 για επικίνδυνες μπασκέτες και στη Λήμνο (video)
07.08.2019 | 19:12

Στο δελτίο του ΣΚΑΪ το ρεπορτάζ του FM 100 για επικίνδυνες μπασκέτες και στη Λήμνο (video)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επικίνδυνες αθλητικές κατασκευές σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως και στη Λήμνο, έφερε στο φως ο χαμός 19χρονου στη Χίο από πτώση μπασκέτας.

Ο ΣΚΑΪ φιλοξένησε στο σχετικό του ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του σταθμού, το θέμα που ανέδειξε ο Limnos FM 100 με τη σκουριασμένη μπασκέτα που βρίσκεται στο γήπεδο του σχολείου στα Καμίνια της Λήμνου. Υπενθυμίζεται δε, ότι ο FM 100 επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μούδρου κ. Μπούμπουρα, ο οποίος δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα στην αφαίρεση της και, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει ήδη αφαιρεθεί.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι δεν υπήρχε κανένας προγραμματισμός για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018