Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε, Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι, Μαρόκο: Ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς με το Pravlis Travel!

banner roots

Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε, Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι, Μαρόκο: Ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς με το Pravlis Travel!
08.08.2019 | 09:30

Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε, Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι, Μαρόκο: Ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς με το Pravlis Travel!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν έχεις βρει ακόμα τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σου; Το Pravlis Travel σού προτείνει τρία μοναδικά ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς για να διαλέξεις!

Το γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο της Λήμνου διοργανώνει εκδρομές σε Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε, Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι και Μαρόκο και σου εγγυάται ανεπανάληπτες εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Η Ίμβρος είναι μια ολόκληρη ιστορία, πνοή αιώνων και αξίζει να την επισκεφτείς. Η Τροία είναι ο αρχαιολογικός χώρος της παραδοσιακής τοποθεσίας της Ομηρικής Τροίας, στη Μικρά Ασία, κοντά στην ακτή της σημερινής βορειοδυτικής Τουρκίας, νοτιοδυτικά των Δαρδανελίων κάτω από το Όρος Ίδα της Φρυγίας. Το Τσανάκαλε ή Δαρδανέλια είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στη θέση της αρχαίας Τροίας. Το «ξύλινο άλογο» από την πρόσφατη ταινία Τροία εκτίθεται στην ακτή.

Τιμές και πληροφορίες για την εκδρομή σε Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε εδώ.

Ό,τι και να πει κανείς για το Ντουμπάι είναι λίγο και αδυνατεί να αποδώσει ακόμα και στο ελάχιστο τη χλιδή και τον πλούτο της κοσμοπολίτικης πόλης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τιμές και πληροφορίες για την εκδρομή σε Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι εδώ.

Το Μαρόκο είναι μια πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, ψηλά βουνά αλλά και απέραντη έρημο και παραλίες, δαιδαλώδη παζάρια, αλλά και ήρεμες γωνιές. Eντυπωσιακά χρώματα, μυρωδάτες αγορές μπαχαρικών και μια… ορχήστρα αστικών ήχων. Mπορεί να φαίνεται κάπως υπερβολικό αρχικά είναι όμως άκρως μαγευτικό και πρωτόγνωρα εξωτικό. Το Μαρόκο είναι μια αραβική, μουσουλμανική χώρα της Βόρειας Αφρικής αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μία χαρακτηριστική αφρικανική χώρα. Έχει ένα ανατολίτικο αέρα, αν και δεν βρίσκεται στην Ανατολή και συνδυάζει το παλιό με το καινούριο με έναν μοναδικό τρόπο. Από το Μαρακές, με τα δαιδαλώδη παζάρια, τα παλάτια και τους πανέμορφους κήπους, μέχρι τη μοντέρνα μεγαλούπολη Καζαμπλάνκα, με το καταπληκτικό τζαμί και την ατμοσφαιρική Fez, το Μαρόκο θα σας γοητεύσει!

Τιμές και πληροφορίες για την εκδρομή στο Μαρόκο εδώ.

Πρόγραμμα εκδρομών:

Ίμβρο-Τροία-Τσανάκαλε: 6 – 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι: 17 – 22 Σεπτεμβρίου 2019

Μαρόκο: 8 – 16 Οκτωβρίου 2019

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 22540 24446 και 22540 24617

Πληροφορίες:

Pravlis Travel

Διεύθυνση: Λιμάνι Μύρινας

Website: www.pravlis.gr

Facebook: Pravlis Travel

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάθε ταξίδι ξεκινά εδώ!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel