Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Άνοιξε η περιοδική έκθεση "Οι βελονιές της παράδοσης"
Άνοιξε η περιοδική έκθεση "Οι βελονιές της παράδοσης"
08.08.2019 | 09:29

Άνοιξε η περιοδική έκθεση "Οι βελονιές της παράδοσης"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λήμνου, λειτουργεί στο χώρο του, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 23, στη Μύρινα, μία έκθεση που ξεπερνά τα γεωγραφικά και λαογραφικά όρια του τόπου μας.

Η επίσκεψη στην περιοδική έκθεση παραδοσιακής ενδυμασίας ‘Οι βελονιές της παράδοσης’ είναι μια γνωριμία με τον ελληνικό ενδυματολογικό πλούτο. Εκθέτονται ενδυμασίες από όλη την Ελλάδα, με έμφαση στις νησιωτικές περιοχές, οι οποίες προέρχονται από τη συλλογή του Λυκείου των Ελληνίδων Λήμνου καθώς επίσης κεφαλόδεσμοι και κοσμήματα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στις 2 Αυγούστου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής κ. Κώστα Αδαμίδη, του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, του Προέδρου του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Νίκου Μαρινάκη, εκπρόσωπων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με τη δωρεά του οποίου στηρίχτηκε η έκθεση, μελών του Σωματείου, διδασκόντων, χορευτών και μαθητών των τμημάτων και αγαπημένων φίλων.

Η έκθεση θα λειτουργήσει καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11:00-13:00 και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00.

Για ομαδικές επισκέψεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977155172.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018