Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Οι υπουργοί Ναυτιλίας αλλάζουν, …η ασυδοσία των εφοπλιστών της ακτοπλοΐας παραμένει!»
ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Οι υπουργοί Ναυτιλίας αλλάζουν, …η ασυδοσία των εφοπλιστών της ακτοπλοΐας παραμένει!»
27.06.2013 | 09:34

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Οι υπουργοί Ναυτιλίας αλλάζουν, …η ασυδοσία των εφοπλιστών της ακτοπλοΐας παραμένει!»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το …successstory του κ. Σαμαρά  στον τουρισμό για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, έγινε κομμάτια και θρύψαλα,  μπροστά στην ασυδοσία των εφοπλιστών ακτοοπλόων, που άφησαν κατακαλόκαιρο χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση τα νησιά του Αιγαίου με τη βόρεια Ελλάδα.

Εδώ αρκετές εβδομάδες οι εφοπλιστές ακτοοπλόοι γράφοντας «στα παλαιότερα των υποδημάτων τους» συμβάσεις, υποχρεώσεις, ανάγκες, άφησαν τα νησιά χωρίς καράβια, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχει η ενέργειά τους αυτή, στους κατοίκους και στην οικονομική ζωή των νησιών.

Δυστυχώς η κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας, όχι μόνο δεν παρεμβαίνει, αλλά ουσιαστικά  «βάζει πλάτη»  στις παρανομίες των εφοπλιστών.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον και η τοπική αυτοδιοίκηση – με τιμητική εξαίρεση μόνο το Δήμο της Λήμνου – δείχνει την ίδια αδιαφορία για την κατάσταση.

Ως πότε θα τους υπομένουμε; Ως πότε θα δρουν ασύδοτοι;

Καλούμε τους φορείς των νησιών να ξεσηκωθούν. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών να παραμένει στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων. Δημόσιος φορέας ακτοπλοϊκών υπηρεσιών τώρα!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018