Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση Αθανασίου με Αντιπροσωπεία του Εθνικού Κογκρέσου της Κίνας (photos)

afoi poriazi

charitakis banner new

Συνάντηση Αθανασίου με Αντιπροσωπεία του Εθνικού Κογκρέσου της Κίνας (photos)
17.09.2019 | 17:06

Συνάντηση Αθανασίου με Αντιπροσωπεία του Εθνικού Κογκρέσου της Κίνας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, βουλευτής Λέσβου, υποδέχτηκε σήμερα κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Hu Keming, συνοδευόμενος από στελέχη της Επιτροπής Νομοθεσίας και Συντάγματος.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι κ.κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, βουλευτής Κοζάνης και ο κ. Ν. Υψηλάντης, βουλευτής Δωδεκανήσου, Γραμματέας και Μέλος αντίστοιχα της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αθανασίου, αφού τους καλωσόρισε, ανέπτυξε τη διαδικασία νομοθέτησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο καθώς και τη διαδικασία ελέγχου της συνταγματικότητας των νόμων, ενώ παρεμβάσεις έγιναν από τον Γραμματέα και το Μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Στο τέλος της συνάντησης η κινεζική αντιπροσωπεία ευχαρίστησε για την ενημέρωση αλλά και την άριστη φιλοξενία τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018