Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συναντήσεις Μουτζούρη με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας και τον Ακόλουθο Πολιτισμού στην Πρεσβεία της Γαλλίας
Συναντήσεις Μουτζούρη με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας και τον Ακόλουθο Πολιτισμού στην Πρεσβεία της Γαλλίας
02.10.2019 | 20:15

Συναντήσεις Μουτζούρη με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας και τον Ακόλουθο Πολιτισμού στην Πρεσβεία της Γαλλίας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συναντήσεις στη Μυτιλήνη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας και τον Ακόλουθο Πολιτισμού στην Πρεσβεία της Γαλλίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας, συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας ενώ στη συνάντηση με τον Ακόλουθο Πολιτισμού στην Πρεσβεία της Γαλλίας η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από θέματα πολιτισμού. Ο Ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την ιστορία τους.

Ο κ. Μουτζούρης υπογράμμισε πως απόλυτη προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής είναι η δημιουργία δράσεων και συνεργασιών για την ανάδειξη στο εξωτερικό και την αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου των νησιών μας, καθώς αυτός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημά τους. Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Πρόξενος της Γαλλίας στη Λέσβο κ. Τσιριγώτη.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018