Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο για 3 ημέρες βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (photos)

banner roots

Στη Λήμνο για 3 ημέρες βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (photos)
10.10.2019 | 14:11

Στη Λήμνο για 3 ημέρες βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το νησί της Λήμνου επισκέφτηκε στις 7, 8 & 9/10/2019 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης με αφορμή την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης του νησιού.

moyt limn1

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παρέστη στον Μητροπολιτικό ναό Αγίας Τριάδας στην δέηση υπέρ του Πολιούχου της Λήμνου Αγίου Σώζοντα, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου. Στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθέριων» Ο κ. Μουτζούρης παραβρέθηκε και στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις για την 107η Επέτειο οι οποίες διοργανώθηκαν από την Κοινότητα Μύρινας με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, στο κινηματοθέατρο Μαρούλα.

moutz 2

Στις 8/10/2019 ο κ. Μουτζούρης κατέθεσε στέφανο εκ μέρους της περιφέρειας αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες για την ελευθερία ενώ παρακολούθησε και την παρέλαση. Ο κ. Μουτζούρης αμέσως μετά το πέρας των εκδηλώσεων προέβη στην εξής δήλωση:

« Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Θέλω να ευχηθώ αυτή την σημαντική ημέρα χρόνια πολλά σε όλους τους Λήμνιους, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται και καλή παραγωγή πρωτογενούς τομέα στον οποίο διακρίνονται. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της μεταναστευτικής κρίσης, που όπως ακούω εσχάτως πλήττουν και την Λήμνο και θα προχωρήσουμε μπροστά για το καλό των νησιών του Βορείου Αιγαίου.»

moytz lim3

Στις 9 /10/2019 ο κ. Μουτζούρης πραγματοποίησε συναντήσεις και ενημερώθηκε από τοπικούς φορείς για θέματα που απασχολούν το νησί της Λήμνου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel