Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μολυβδάς: «Προσοχή σε ρυθμό και ριμπάουντ»

banner roots

Μολυβδάς: «Προσοχή σε ρυθμό και ριμπάουντ»
10.10.2019 | 17:54

Μολυβδάς: «Προσοχή σε ρυθμό και ριμπάουντ»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο assistant coach του Ηφαίστου Θανάσης Μολυβδάς, μίλησε στο ifaistoslimnoubc.gr για την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ (12/10, 15:45) και τα εμπόδια που πρέπει να καμφθούν προκειμένου η ομάδα της Λήμνου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε ακόμα ένα ματς της ΕΚΟ Basket League.

Αρχικά, εξήγησε πως «είναι σαφές πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, δεδομένης της ποιότητας και του ονόματος του αντιπάλου. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει ως ομάδα σε αυτές τις δύο εβδομάδες που βρισκόμαστε σε επίσημες υποχρεώσεις, στο πιο δυνατό ως τώρα τεστ για εμάς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση» και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στον πάγκο της. Από τη δική μας πλευρά, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία και να μείνουμε στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε την έδρα και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη».

Αναφορικά με αυτά που πρέπει να προσέξει ο Ήφαιστος Λήμνου για να πάρει τη νίκη, είπε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Κυρίως τα γκαρντ της έχουν ικανότητα στην εκτέλεση στο ανοιχτό γήπεδο. Στο παιχνίδι μισού γηπέδου πρέπει να ελέγξουμε την ικανότητα στο παιχνίδι «ένας με έναν» στο σκοράρισμα και τα πικ εν ρολ του Κιθ Λάνγκφορντ και του Κέντρικ Ρέι. Πρέπει επίσης, να ελέγξουμε την ικανότητα ενός πολύ μεγάλου αριθμού παικτών της ΑΕΚ στο επιθετικό ριμπάουντ, που της δίνει πολλές φορές ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το