Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου «μάγεψε» το κοινό με τις μελωδίες του. (photos)

the roots web banners 06

Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου «μάγεψε» το κοινό με τις μελωδίες του. (photos)
02.07.2013 | 14:41

Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου «μάγεψε» το κοινό με τις μελωδίες του. (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μία όμορφη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι επέλεξαν  το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου, να το περάσουν στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου, χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελούνταν από χορούς και τραγούδια  της Λατινικής Αμερικής και το δεύτερο  από Ελληνικά τραγούδια με την βοήθεια και τη φωνή του Πατέρα Γεώργιου Βότση Ιερέα του Μούδρου.

Την ορχήστρα απάρτιζαν οι μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου, αποδεικνύοντας στον κόσμο την πρόοδο τους για την χρονιά που πέρασε.

Το Μουσικό εργαστήρι Λήμνου, λειτουργεί από το 2000, συμμετέχουν δάσκαλοι από την Αθήνα που έρχονται και διδάσκουν  στα πλαίσια του συνδέσμου «Φίλοι του νησιού και της θάλασσας», ένας σύνδεσμος ο οποίος στέλνει δασκάλους μουσικής στα νησιά του Αιγαίου. Έχουν περάσει πάνω από 100 παιδία στις τάξης του πιάνου, στις τάξης της μουσικής προπαιδείας και της κιθάρας. Τα παιδία παίρνουν τα πρώτα εφόδια για να  μπορέσουν  να συνεχίσουν τις σπουδές τους   σε άλλες Πόλεις της Ελλάδας πάνω στις μουσικέ σπουδές.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και να ακούσουμε την ορχήστρα από το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου σε άλλες δύο εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Η μία στις 16 Αυγούστου στο Γυμνάσιο της Μύρινας και η άλλη στις 21 Αυγούστου στην Πολιόχνη κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι της Πανσελήνου. 

 

Φώτο: Άγης Θέος

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel