Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Συγχαρητήρια στους αθλητές στίβου με αναπηρία που συμμετείχαν στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες»

pame boreio aigaio

Αθλητές του τμήματος στίβου ΑμεΑ της ΑΕΛ με τον προπονητή τους κ. Νικόλαο Καρύδη. Αθλητές του τμήματος στίβου ΑμεΑ της ΑΕΛ με τον προπονητή τους κ. Νικόλαο Καρύδη.
29.10.2019 | 19:36

«Συγχαρητήρια στους αθλητές στίβου με αναπηρία που συμμετείχαν στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τους αθλητές στίβου με αναπηρία, που έλαβαν μέρος στους 31τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Μυτιλήνη, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, συγχαίρει σε σχετική επιστολή του το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου.

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία όλων όσων περιβάλουν τα αθλητικά σωματεία Α. με Α. Β. Αιγαίου και τους συνοδούς τους».

Η Π.Ο. ΑμεΑ Β. Αιγαίου υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού για όλους και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία και προτρέπει τους φορείς-μέλη της να ιδρύσουν αθλητικά τμήματα και να προσέρχονται στις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων διεκδικώντας το δικαίωμά τους στον αθλητισμό. Παράλληλα, να απαιτούν από τους δήμους να κάνουν προσβάσιμες όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις τόσο για τους αθλητές ΑμεΑ, όσο και για τους θεατές ΑμεΑ.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018