Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μύρινας | Πλήθος κόσμου στη ζεστή γιορτή (photos & videos)

banner roots

Κεντρική φωτογραφία: Limnos FM 100, Ιωάννα Διαματάρη Κεντρική φωτογραφία: Limnos FM 100, Ιωάννα Διαματάρη
29.11.2019 | 22:14

Λήμνος: Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μύρινας | Πλήθος κόσμου στη ζεστή γιορτή (photos & videos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/11), η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Μύρινας.

Υπό τους γιορτινούς ήχους της Χορωδίας Ενηλίκων, της Φιλαρμονικής και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λήμνου, ο Δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Μαρινάκης και η πρόεδρος της Κοινότητας Μύρινας Παρασκευή Μοσχάκη, άναψαν το πανέμορφο έλατο της πρωτεύουσας του νησιού σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των γιορτινών ημερών.

Επιπλέον, η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη φωνή της Βασιλείας Θασίτου αλλά και τις Χριστουγεννιάτικες νότες του συγκροτήματος «Τρεις λαλούν» με τους Κωνσταντίνο Γιαρμαδούρο, Κώστα Ζαφειρίου και Σωτήρη Ροδανίδη σε μια μουσική σύμπραξη με τη Γεωργία Στεφανιδάκη. Στη διάρκεια της ζεστής γιορτής προσφέρονταν κεράσματα, μία ευγενική χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αη Βασίλης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό από ψηλά και στη συνέχεια μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel