Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» εντυπωσιάζει με το ημερολόγιο του (photos)

banner roots

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» εντυπωσιάζει με το ημερολόγιο του (photos)
09.12.2019 | 09:35

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» εντυπωσιάζει με το ημερολόγιο του (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια θεματική φωτογράφιση παραδοσιακής φορεσιάς σε συνδυασμό με την ομορφιά που αναδύουν χαρακτηριστικά τοπία της Λήμνου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ανάδειξης τόσο του παραδοσιακού ενδύματος της πατρίδας μας, όσο και της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς του νησιού μας.

Η φωτογράφιση έγινε, προκειμένου να πλαισιωθεί το φετινό ημερολόγιο του Χορευτικού Ομίλου Λήμνου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

“Οι χορευτές μας φωτογραφήθηκαν φορώντας παραδοσιακές φορεσιές της Λήμνου, Κέρκυρας, Κρήτης, Σάμου, Κύθνου, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας , Αν.Ρωμυλίας, Βοβούσας και Ηπείρου, σε περιοχές της Μύρινας, στο Πορτιανού, Πούντα, Κότσινα, Μούδρο και Κοντιά, καθώς και σε άλλους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους οι οποίοι αναδύουν χρώματα κι αρώματα Λημνιακά.

Τα ημερολόγια θα διατίθενται τόσο στο χώρο του Ομίλου μας (Κεντρική αγορά Μύρινας/Ράλλη Κοψίδη 3)όσο και στις προσεχείς προγραμματισμένες εορταστικές μας εκδηλώσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:
-Τις κες Ντίνα Ματσικά και Ειρήνη Σιάτρα για τις υπέροχες φωτογραφίες τους και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς για το καλύτερο αποτέλεσμα.
-Τους κους Νίκο Ρηγόπουλο και Αναστάσιο Σιάτρα οι οποίοι μας καλοδέχτηκαν στα ιδιαίτερης παραδοσιακής ομορφιάς σπίτια τους στον πανέμορφο Κοντιά.
-Τον κο Σπύρο Λούσκο για την μεταφορά των χορευτών.

Και τέλος τα μέλη και τους χορευτές μας οι οποίοι συνεχώς καταθέτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος από τον προσωπικό τους χρόνο για να είναι παρόντες με αγάπη και μεράκι στις δράσεις του Ομίλου μας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το