Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου στην Athens International Tourism Expo (photos)
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου στην Athens International Tourism Expo (photos)
10.12.2019 | 17:45

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου στην Athens International Tourism Expo (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού Athens International Tourism Expo 2019 συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της ένωσης: «Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, ιδρύθηκε το 1985 και είναι ο επίσημος φορέας επαγγελματικής διαχείρισης του τουρισμού στην Λήμνο. Με ατελείωτη σειρά απο δράσεις που βοήθησαν στην ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας, στηρίζει τους τουριστικούς επαγγελματίες, Έλληνες και ξένους, και ασχολείται με την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών που θα δώσουν σοβαρή ανάπτυξη στο νησί μας. Προωθώντας τα Points of Interest στο νησί, ώστε σωστά οι επισκέπτες μας, να μεταδώσουν την σωστή και όμορφη εμπειρία που οι ίδιοι βιώνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, καλοκαίρι και χειμώνα. Ατελείωτες, πανέμορφες παραλίες στο 8ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, ταιριάζουν απόλυτα με την εμπειρία της τοπικής γαστρονομίας, το hiking, το diving, το trekking, την ιππασία, τα θερμαλιστικά λουτρά αλλά και την ιστιοπλοία, το ψάρεμα και το ψαροντούφεκο,τα extreme θαλάσσια sports (kite surf, wind surf κλπ) δίνοντας στους επισκέπτες μας τους πολλούς λόγους να επισκεφτούν ξανά και ξανά την πενέμορφη, γεμάτη ενέργεια αρχαία "Ανεμόεσσα". Η ιστορία δε, αρχαία αλλά και πρόσφατη στον τόπο που είναι το σύνορο της Ευρώπης είναι ένδοξο σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μας.

Όμορφες εκκλησίες, μαζί με τα πανέμορφα χρώματα της άσπιλης, παρθένας φύσης, εμπνέουν νέα ζευγάρια να κάνουν τις εκδηλώσεις της ζωής τους (πχ γαμήλιες εκδηλώσεις) δημιουργώντας ένα εξαιρετικό νέο σημείο στον παγκόσμιο χάρτη για αυτές τις εκδηλώσεις. Life coaching, μαζί με διάφορες εκδηλώσεις (πχ music parties, θεατρικές παραστάσεις, παγκόσμια συνέδρια κλπ) δημιουργούνται και γίνονται παγκόσμια σημεία αναφοράς. Δίνουν έτσι στους επαγγελματίες του τουρισμού απο όλο τον κόσμο, έναυσμα συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου ώστε απο κοινού να επιτυγχάνεται η απόλυτη επιτυχία κατ αρχήν στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ των συνεργατών, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού, δημιουργώντας έτσι ευτυχισμένους repeaters, και χαρούμενους opinion leaders.

Συμμετέχοντας λοιπόν στην Διεθνή έκθεση επαγγελματιών του Τουρισμού Greek International Tourism Expo 2019, δώσαμε για ακόμα μια φορά το επαγγελματικό στίγμα του Τουρισμού, της "Βαριάς Βιομηχανίας" της χώρας μας, απο την πλευρά του νησιού μας. Η έκθεση πήγε περίφημα και τώρα πλέον περιμένουμε την απόδοση αυτών που έχουμε βάλει σαν στόχο, σε συνεργασίες διεθνείς με Tour Operators απο τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία αλλά και του Ισραήλ, καθώς και μιας σειράς συνεργασιών πάνω σε MICE και Individual Clients απο όλο τον κόσμο. Συνεχίζουμε δε τις προσπάθειες για την ενίσχυση του τουρισμού της Λήμνου με ποιοτικούς επισκέπτες απο όλο τον κόσμο, με στόχευση και διάθεση να αυξηθεί το “spending”, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα συνολικά, η αλυσσίδα του Τουρισμού».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018