Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Έγγραφη διαμαρτυρία Επάρχου για την ταλαιπωρία επιβατών του «Πήγασος»

pame boreio aigaio

Λήμνος: Έγγραφη διαμαρτυρία Επάρχου για την ταλαιπωρία επιβατών του «Πήγασος»
10.02.2020 | 14:49

Λήμνος: Έγγραφη διαμαρτυρία Επάρχου για την ταλαιπωρία επιβατών του «Πήγασος»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έγγραφη διαμαρτυρία προς την Attica Group, ΚΤΕΛ Αττικής αλλά και το Λιμεναρχείο του Λαυρίου, απέστειλε ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες του πλοίου «Πήγασος» στο δρομολόγιο της Παρασκευής.

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει ο FM100:

Με καθυστέρηση έφτασε το πλοίο «Εξπρές Πήγασος» στο λιμάνι του Λαυρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό των επιβατών, όπως οι ίδιοι μετέφεραν στον FM 100.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το τροποποιημένο δρομολόγιο, το πλοίο αναχώρησε στις 7 το πρωί της Παρασκευής και η προγραμματισμένη άφιξή του ήταν στις 4 το απόγευμα. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, το «Εξπρές Πήγασος» έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 5, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να έρθουν αντιμέτωποι με το πλέον σύνηθες πρόβλημα: να μην προλάβουν το λεωφορείο για Αθήνα. Αυτό είχε ως συνέπεια είτε κάποιοι να αναγκαστούν να αναχωρήσουν με ταξί είτε να περιμένουν για μια ώρα -δεδομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σήμερα- μέχρι το επόμενο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ.

Στο πλοίο επέβαιναν ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός καθώς και πολλοί από τους νεοσύλλεκτους που ορκίστηκαν την Πέμπτη.

Ο κ. Βλάττας στα έγγραφα του αναφέρει:

eparxos egg1

eparxos egg2

eparxos egg3

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018