Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πραγματοποιήθηκε το ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι από τις Κοινωνικές Δομές
Λήμνος: Πραγματοποιήθηκε το ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι από τις Κοινωνικές Δομές
10.02.2020 | 14:44

Λήμνος: Πραγματοποιήθηκε το ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι από τις Κοινωνικές Δομές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κοινωνικών Δομών Δήμου Λήμνου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μύρινας, με θέμα το ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι με την οικογένεια και τους φίλους. Οι συμμετέχοντες στην δράση αξιοποίησαν όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο-Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής:

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην 88ΣΔΙ για την παραχώρηση της αίθουσας, στην διεύθυνση και το προσωπικό της Λ.Α.Φ. Μύρινας για την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστούμε το Βιβλιοπωλείο «ΕΣΤΙΑ» Ευάγγελος Δανιήλ και ΣΙΑ Ο.Ε για την δωρεά των επιτραπέζιων παιχνιδιών στη Δομή.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς με την θετική ενέργεια και την διάθεση, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018