Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Πράσινοι» χουλιγκάνοι αναστάτωσαν τη Λήμνο το Σαββατοκύριακο.

banner roots

«Πράσινοι» χουλιγκάνοι αναστάτωσαν τη Λήμνο το Σαββατοκύριακο.
23.07.2013 | 10:59

«Πράσινοι» χουλιγκάνοι αναστάτωσαν τη Λήμνο το Σαββατοκύριακο.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Αναστάτωση προκάλεσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λήμνο, οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήρθαν στο νησί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τοπικού συνδέσμου του Παναθηναϊκού, για τον εορτασμό των 10 χρόνων παρουσίας του συνδέσμου στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο σταθμό μας, το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό καφέ της Μύρινας, θαμώνας του μαγαζιού δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς του ΠΑΟ, επειδή αρνήθηκε να βγάλει την μπλούζα του ΠΑΟΚ που φορούσε. 
Ο νεαρός άνδρας γρονθοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν συλλήψεις από την αστυνομία, αλλά καθώς ο νεαρός δεν κατέθεσε μήνυση, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα, οι θερμοκέφαλοι οπαδοί αφέθησαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που έφτασαν στο σταθμό μας από την περιφέρεια του νησιού, η ίδια ομάδα φέρεται ότι προσπάθησε να παραβιάσει ψυγείο έξω από ένα φούρνο στο Κοντοπούλι, αλλά ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε έγκαιρα, ενώ μια καντίνα σε γνωστή παραλία του νησιού λεηλατήθηκε στην κυριολεξία.

Τέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν με το πλοίο, τα ξημερώματα της Δευτέρας, επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, στο κτίριο του συνδέσμου του Ολυμπιακού, σπάζοντας την τζαμαρία. Ακολούθησε συμπλοκή.
Η αστυνομία επενέβη και πάλι, προχωρώντας σε συλλήψεις, αλλά λίγο αργότερα οι θερμόαιμοι οπαδοί αφέθησαν και πάλι ελεύθεροι.

Ακόμα και το υπό κατασκευή 2ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, έγινε στόχος τους, αφού το..."διακόσμησαν",γράφοντας υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του.

 

Update: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 09:01  

Αντίθετα με όσους επέλεξαν να στρουθοκαμηλίσουν το προηγούμενο διήμερο, να βαφτίσουν το ψάρι κρέας, να προσποιηθούν ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λήμνο το Σαββατοκύριακο, από εισαγόμενους πράσινους χούλιγκανς, που κατάφεραν να κάνουν άνω κάτω ένα ολόκληρο νησί, με θάρρος και χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καταδικάζοντας τα επεισόδια, πράγμα το οποίο όφειλαν πρώτα απο όλους, να έχουν πράξει άλλοι, με επίσημη, στεντόρεια και ξεκάθαρη φωνή.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το