Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Happy Traveller στη Λήμνο: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους (video)

banner roots

Happy Traveller στη Λήμνο: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους (video)
02.04.2020 | 16:54

Happy Traveller στη Λήμνο: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν τα ταξίδια τους, αλλά μόνο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το περασμένο καλοκαίρι επισκέφτηκαν τη Λήμνο και το Σάββατο 4 Απριλίου στις 17.40, θα δούμε το Β’ μέρος του ταξιδιού τους στο όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.

Σ’ αυτό το επεισόδιο, εξερευνούν το βορειοανατολικό αλλά και το νοτιοανατολικό άκρο της Λήμνου, περνώντας από γραφικά ακριτικά χωριά και απαθανατίζοντας πανέμορφα φυσικά τοπία. Μούδρος, Σκανδάλη, Κοντιάς και Πλάκα είναι κάποιοι από τους οικισμούς που επισκέπτονται. Η σπηλιά του Φιλοκτήτη, η πυραμίδα της Λήμνου και άλλα μέρη με ιστορία και παράδοση βρίσκονται στον δρόμο τους. Επισκέπτονται, επίσης, τις παραλίες Κέρος, Ευγάτη και Θάνους και δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις με τοπικά προϊόντα του νησιού.

Μας μεταφέρουν, μέσα από τους δέκτες μας, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον Άη Γιάννη και τον Άγιο Νικόλαο της Μύρινας και για το τέλος κρατούν το καλύτερο: πεζοπορία για να φτάσουν μέχρι την Παναγία Κακαβιώτισσα, ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά σημεία όλης της Ελλάδας.

Μένουμε Σπίτι και ταξιδεύουμε τηλεοπτικά με το Happy Traveller
κάθε Σάββατο στις 17.40 στον ΣΚΑΪ

 

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel