Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι σύλλογοι Πορτιανού και Κατάλακκου κατέθεσαν χρήματα για το Νοσοκομείο της Λήμνου
Οι σύλλογοι Πορτιανού και Κατάλακκου κατέθεσαν χρήματα για το Νοσοκομείο της Λήμνου
06.04.2020 | 12:53

Οι σύλλογοι Πορτιανού και Κατάλακκου κατέθεσαν χρήματα για το Νοσοκομείο της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλευρό του Ιατρικού Συλλόγου τάσσονται σιγά σιγά και οι Σύλλογοι χωριών της Λήμνου, καταθέτοντας χρήματα στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να θωρακιστεί με ιατρικό εξοπλισμό το Νοσοκομείο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα:
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορτιανού στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για ενισχυθεί το Γενικό Νοσοκομείο Μύρινας με μέσα και υλικά ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην προσπάθεια καταπολέμησης του covid19 προσφέρει το χρηματικό ποσό των 500,00 ευρώ στον λογαριασμό της Πειραιώς που δημιούργησε ο Ιατρικός σύλλογος Λήμνου και είναι ο GR3301727110005711099381827 τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους για το καλό όλων των Ελλήνων.

Σε κατάθεση χρημάτων προχώρησε σήμερα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Κατάλακκου. Το ορεινό χωριό της Λήμνου με τους λιγοστούς κατοίκους, βοηθάει όσο μπορεί στην προσπάθεια που ξεκίνησε Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου, με την ευχή όλα να πάνε καλά από την πανδημία και οι κάτοικοι της Λήμνου να βγουν πιο δυνατοί από την όλη υπόθεση.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018