Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΑΔΕΔΥ Λήμνου καλεί τα σωματεία του νησιού στο προαύλιο του Νοσοκομείου
Η ΑΔΕΔΥ Λήμνου καλεί τα σωματεία του νησιού στο προαύλιο του Νοσοκομείου
06.04.2020 | 12:56

Η ΑΔΕΔΥ Λήμνου καλεί τα σωματεία του νησιού στο προαύλιο του Νοσοκομείου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, το Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου και το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, αύριο Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

«Καλούμε τα Σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα της Λήμνου, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου με παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 στις 11 π.μ.

  • Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών σε όλη τη χώρα και στο Νοσοκομείο Λήμνου, το ιατρείο Μύρινας του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), το πολυϊατρείο Μούδρου.
  • Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ και στο νοσοκομείο Λήμνου. Προμήθεια του νοσοκομείου με αναπνευστήρες για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
  • ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018