Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Άδειες καρέκλες» - Λήμνος: Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι επαγγελματίες εστίασης (video & photos)

the roots web banners 06

«Άδειες καρέκλες» - Λήμνος: Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι επαγγελματίες εστίασης (video & photos)
06.05.2020 | 20:56

«Άδειες καρέκλες» - Λήμνος: Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι επαγγελματίες εστίασης (video & photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης στη Λήμνο συμμετέχοντας στην εκδήλωση διαμαρτυρίας «άδειες καρέκλες».

Εκατόν ογδόντα δύο (182) καρέκλες και ξαπλώστρες επιχειρήσεων από όλη τη Λήμνο τοποθετήθηκαν στο λιμάνι του Μούδρου με τα «ονόματα» όλων των κρίκων της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς και ένα τραπέζι με 6 καρέκλες που συμβόλιζαν τα κόμματα της κυβέρνησης, με τα ζητήματα που έχουν μπροστά τους και καλούνται να διαχειριστούν.

Οι επαγγελματίες του νησιού μίλησαν στην κάμερα του FM 100 και τον Παναγιώτη Σκαπέτη για τα αιτήματά τους, με τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «ο κόλπος του Μούδρου υπήρξε και στο παρελθόν ορμητήριο για να αλλάξουν πράγματα στην ιστορία της Ελλάδας. Μπορεί να γίνει και πάλι…».

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας βρέθηκαν επίσης ο Παναγιώτης Τσανταρλιώτης ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, καθώς και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» Ελεονώρα Γεώργα, η οποία δήλωσε στον FM 100 ότι «οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και όλα τα επαγγέλματα που συνδέονται με αυτόν είναι άμεσα θιγόμενοι και πρέπει να τους στηριχθούν με κάθε τρόπο και από τη δημοτική αρχή αλλά και από την πολιτεία με γενναίες αποφάσεις».

Δείτε όλα όσα έγιναν:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το