Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στη Λήμνο (photos & video)
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στη Λήμνο (photos & video)
20.05.2020 | 11:14

Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στη Λήμνο (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης (19/5) στην πλατεία ΟΤΕ, το συλλαλητήριο που κάλεσε ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων βρέθηκε και πάλι η απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία. Τονίστηκε η ανάγκη για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων και την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Τέθηκε το θέμα της δημιουργίας σύγχρονων κτιριακών υποδομών και η επαρκής χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των σχολείων.

Επιπλέον, επισημάνθηκε το πάγιο αίτημα των σωματείων για κάλυψη των σχολείων με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία και η εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών. Τέλος, μοιράστηκε στους περαστικούς γράμμα που έγραψαν οι εκπαιδευτικοί προς τους γονείς και τους μαθητές τους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018