Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου καταδικάζει τα περιστατικά θανάτωσης ζώων
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Ο Δήμος Λήμνου καταδικάζει τα περιστατικά θανάτωσης ζώων
26.05.2020 | 17:02

Ο Δήμος Λήμνου καταδικάζει τα περιστατικά θανάτωσης ζώων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Με αφορμή νέα περιστατικά θανάτωσης ζώων συντροφιάς (γατών) καθώς και μιας πάπιας στον Ρωμέικο Γιαλό, η οποία προσέλκυε την αγάπη και το ενδιαφέρον τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των επισκεπτών του νησιού μας, ο Δήμος Λήμνου καταδικάζει τις αποτροπιαστικές αυτές ενέργειες και καλεί όσους δημότες γνωρίζουν στοιχεία για τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να ακολουθηθεί η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία για την επιβολή κυρώσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου του νησιού.

«Ο Δήμος Λήμνου, με δικές του ενέργειες και με την πολύτιμη και καθοριστικής σημασίας βοήθεια των εθελοντών των φιλοζωικών σωματείων, καταβάλλει προσπάθειες, ώστε το νησί μας να αποτελεί έναν τόπο όπου άνθρωποι και ζώα συμβιώνουν αρμονικά. Τέτοιες απάνθρωπες πράξεις στιγματίζουν τον τόπο μας και διαμορφώνουν αρνητική εικόνα, που αδικεί κατάφωρα όσες προσπάθειες γίνονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018